Venom (2018)Overboard (2018)To All the Boys I've Loved Before (2018)Avengers: Infinity War (2018)
Black Swan (2010)

'Black Swan (2010)' Online Subtitrat HD

Lebăda Neagră. Un thriller psihologic plasat în lumea baletului din New York, LEBĂDA NEAGRĂ o are ca protagonistă pe Natalie Portman în rolul Ninei, o dansatoare care se trezește prinsă într-o pânză de intrigi competitive cu noua rivală din companie (Mila Kunis)...

  5.0 din 5 / 1 Voturi.

  Friday the 13th – Vineri 13 (2009) Film Online Subtitrat HD

  Vineri 13

  • Vizionari Film: 114

  • Comentarii: 0

  • Data Adăugării: 31 Oct 2018, 18:36

  • Regia Filmului: Marcus Nispel

   Actori: Amanda Righetti,Derek Mears,Jared Padalecki

   Durata Filmului: 1 ore și 45 minute.

  • Genul Filmului: Horror
  • Friday the 13th – Vineri 13 (2009) Online Subtitrat în română vă este oferit gratuit, fără întrerupere la o Calitate Video HD aici pe FilmulDe10.net. Vizionare Plăcută!

Arata/Ascunde Trailer
Descriere 'Friday the 13th – Vineri 13 (2009)': In Friday the 13th – Vineri 13 un barbat aflat în cautarea surorii sale disparute se împiedica de un secret mortal în padurile din jurul Crystal Lake . Ultima data cand Clay a auzit sora lui, ea se îndrepta spre Crystal Lake. Acolo, în mijlocul unei cabane vechi si copaci, o forta de neoprit a raului cu rabdare asteapta momentul perfect pentru a lovi. Cu toate ca politia si toti localnicii il avertizeaza pe Clay sa ramana cât mai departe de Crystal Lake, el nu este dispus sa renunte pana cand el nu o gaseste pe sora lui. Padurea nu este singura care populeaza aceste zone, pentru ca un grup de studenti de colegiu tocmai au sosit la Crystal Lake pentru un week-end salbatic de distractie în soare si mult sex. Mai tarziu, unul dintre petrecareti recent sosit cauta indicii, infamul Jason Voorhees apare pentru a le arata de ce localnicii au evitat aceste paduri de ani de zile. Ar putea fi faptul ca sora lui Clay sa fi cunoscut deja un deces sumbru, sau este ea înca acolo, undeva în padure, asteptând ca fratele ei sa vina în ajutor?.Va dorim vizionare placuta la filmul Friday the 13th – Vineri 13 (2009) Online Subtitrat HD.
Loading...

Nu Pornește Filmul? Se Blochează? Click aici! | FilmulDe10.net vă dorește Vizionare Plăcută!

» light off «

Votează Filmul!

Înainte de a trimite o sesizare, vezi dacă te pot ajuta aceste
informații privind vizionarea filmelor. Click Aici!

Link Film & Serial (Nume Film & Serial cu Problema) *:
Selectează o Problemă *:
Adresa e-mail (pentrru a primi răspuns):
Detalii (nu este obligatoriu):

SHARE THIS TO FRIENDS!


Loading...
    

0 persoane au comentat filmul

Friday the 13th – Vineri 13 (2009)Ți-a plăcut? Spune-ne Părerea Ta!
avatar
Etichete:

INFORMATIE: PENTRU O VIZIONARE MAI BUNĂ A FILMELOR ȘI FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎNTR-UCÂT MAJORITATEA FILMELOR SUNT ÎN FORMAT HD VĂ RECOMANDĂM SĂ PUNEȚI PAUZĂ LA FILM ȘI SĂ AŞTEPTAŢI ÎN JUR DE 5-10 MINUTE PÂNĂ SE ÎNCARCĂ. DUPĂ CARE PUTEȚI SĂ DAȚI PLAY DE UNDE AȚI RĂMAS. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI TOATE SERVERELE DISPONIBILE!

ATENȚIE! NU LĂSAȚI FILMUL MAI MULT DE 30 DE MINUTE SĂ SE ÎNCARCE! EXISTĂ POSIBILITATEA SĂ NU MAI PORNEASCĂ.