Black Panther (2018)Venom (2018)To All the Boys I've Loved Before (2018)Night School - Loserii de la seral (2018)
Distorted (2018)

'Distorted (2018)' Online Subtitrat HD

Distorsionat. Lauren Curran și soțul ei Russell se mută în „The Pinnacle”, un complex de apartamente elegant și modern, cu toate facilitățile, inclusiv un sistem de securitate de ultimă oră. Lauren este o artistă care suferă de tulburare bipolară și care se....

  3.5 din 5 / 2 Voturi.

  Instant Family (2019) Film Online Subtitrat HD

  Familie de-a Gata

  • Vizionari Film: 5104

  • Comentarii: 2

  • Data Adăugării: 12 Dec 2018, 00:49

  • Regia Filmului: Sean Anders

   Actori: Mark Wahlberg, Rose Byrne

   Durata Filmului: 1 ore și 54 minute.

  • Genul Filmului: 2018, Comedie
  • Instant Family (2019) Online Subtitrat în română vă este oferit gratuit, fără întrerupere la o Calitate Video HD aici pe FilmulDe10.net. Vizionare Plăcută!

Arata/Ascunde Trailer
Descriere 'Instant Family (2019)': ATENTIE: Filmul inca nu a fost lansat. Premierea filmului va avea loc pe 18 Ianuarie 2019. Deocamdata pe site-ul FilmulDe10.net versiunea postata este in format CAM si fara subtitrare. Vom reveni in curand cu versiunea HD sau cel putin cu una mai buna, dupa ce filmul va fi lansat Va multumesc pentru intelegere!

Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata...
Comedia FAMILIE DE-A GATA e inspirată de experiența personală a scenaristului/regizor/producător Sean Anders, și îi are ca protagoniști pe Mark Wahlberg și Rose Byrne, alături de care îi regăsim pe Octavia Spencer, Tig Notaro și Margo Martindale, Julie Hagerty și Michael O’Keefe.
Această comedie despre cea mai neverosimilă familie pe cale de a se forma, ori de a se distruge definitiv, atinge teme sensibile, dar redate cu umor și emoții autentice. Pentru că, în definitiv, familie înseamnă o legătură de suflet pe viață.
Instant Family 2019 online subtitrat in romana

Loading...

Nu Pornește Filmul? Se Blochează? Click aici! | FilmulDe10.net vă dorește Vizionare Plăcută!

» light off «

Votează Filmul!

Înainte de a trimite o sesizare, vezi dacă te pot ajuta aceste
informații privind vizionarea filmelor. Click Aici!

Link Film & Serial (Nume Film & Serial cu Problema) *:
Selectează o Problemă *:
Adresa e-mail (pentrru a primi răspuns):
Detalii (nu este obligatoriu):

SHARE THIS TO FRIENDS!


Loading...
    

2 persoane au comentat filmul

Instant Family (2019)


  avatar
  0 Spam
  1
  subtirtrare admin subtitrare ???????/
  avatar
  0
  2
  Dupa cum vedeti, filmul o sa apara in cinema anul viitor. Deocamdata nu a facut nimeni subtitrare pentru el.  Cand va aparea, filmul va fi actualizat. Scrie si in descriere daca cititi mai cu atentie.

Ți-a plăcut? Spune-ne Părerea Ta!
avatar
Etichete: 2019, 2018, de-a, Mark Wahlberg, Instant, Family, familie, romana, Gata, Subtitrat

INFORMATIE: PENTRU O VIZIONARE MAI BUNĂ A FILMELOR ȘI FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎNTR-UCÂT MAJORITATEA FILMELOR SUNT ÎN FORMAT HD VĂ RECOMANDĂM SĂ PUNEȚI PAUZĂ LA FILM ȘI SĂ AŞTEPTAŢI ÎN JUR DE 5-10 MINUTE PÂNĂ SE ÎNCARCĂ. DUPĂ CARE PUTEȚI SĂ DAȚI PLAY DE UNDE AȚI RĂMAS. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI TOATE SERVERELE DISPONIBILE!

ATENȚIE! NU LĂSAȚI FILMUL MAI MULT DE 30 DE MINUTE SĂ SE ÎNCARCE! EXISTĂ POSIBILITATEA SĂ NU MAI PORNEASCĂ.